Τρόποι αποστολής

Η παραλαβή των προϊόντων πραγματοποιείται αποκλειστικά με δύο τρόπους:

α) Μέσω εταιρειών courier   ,      ,     

To κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται με βάση το συνολικό βάρος και όγκο του δέματος. Αν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή τότε υπάρχει επιπλέον χρέωση 1,80 ευρώ. * Αποστολή των παραγγελιών γίνεται καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) και η παραλαβή τους γίνεται άμεσα συνήθως σε διάστημα 1-3 εργάσιμες ημέρες. Εξαίρεση αποτελούν δυσπρόσιτες περιοχές της χώρας.


β) Μέσω εταιρίας μεταφορών

[όταν πρόκειται για παραγγελίες μεγάλου όγκου]

Για τα βαριά αντικείμενα που θέλετε να σας στείλουμε συμφέρει η αποστολή με πρακτορείο μεταφορών. Στην περίπτωση αυτή το κόστος των μεταφορικών καθώς και η ημερομηνία παραλαβής του δέματος καθορίζονται κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη ενώ δυστυχώς δεν γίνεται δεκτή η αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας (χωρίς τα έξοδα μεταφοράς, τα οποία θα πληρωθούν στο πρακτορείο την ώρα της παραλαβής) σε τραπεζικό μας λογαριασμό σε μια από τις συμβεβλημένες τράπεζες.


***Το φυσικό μας κατάστημα δεν αποτελεί σημείο παραλαβής δεμάτων. Οι τιμές μας διαφέρουν.

Μπορείτε να μας επισκεφτείτε για να δείτε τις συμφέρουσες προσφορές μας που τρέχουν κάθε εβδομάδα και φυσικά να ενημερωθείτε από τον εξειδικευμένο πωλητή μας.